Na ndiqni në facebook →

12

Dec 17

Themeluesi i Programeve të Telemjekësisë në Kosovë dhe Shqipëri Prof. Dr. Rifat Latifi nderohet me Çmimin e Doktorëve të Shquar

“Westchester County Business Journal” nderon mjekun shqiptaro-amerikan për përpjekjet e tij për ta çuar mjekësinë e përparuar në çdo anë...
Read More

1

Dec 17

1 Dhjetor 2017

Shoqata e Dermatovenerologëve të Kosovës organizon simpoziumin e III-të për STD/HIV infeksionet
Read More

7

Nov 17

11 Nëntor 2017, Ora 12:00

Shoqata e Kardiologëve të Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Kardiologëve të Shqipërisë organizon Konferencë me titull: “Insuficienca Kardiake, Epidemiologjia,...
Read More