Na ndiqni në facebook →

16

Sep 15

Pediatria për studentët e stomatologjisë

31 korrik, 2015 Në amfiteatrin e Qendrës Kombëtare të Telemjekësisë së Kosovës u mabjt promovimi librit "Pediatria për studentet e...
Read More

16

Sep 15

Infeksionet Nozokomiale ne Neonatologj

09 shtator 2015 Qendra e Telemjeksise se Shqiperise ne bashkepunim me Sektorin e Kontrollit te Infeksioneve Spitalore, QSUT mban leksionin...
Read More

16

Sep 15

Kirurgjia refraktare dhe e kataraktit

Ligjerata me teme: "Kirurgjia refraktare dhe e kataraktit", me ligjerues: Op. Dr. Ali Sipahier, nga Spitali Goz Vakfi, Stamboll-Turqi.
Read More
1 25 26 27