Na ndiqni në facebook →

26

Oct 15

“Rekonstruktimi Definitiv i Defekteve Komplekse të Murit të Abdomenit”

27 Tetor 2015 Dr. Rifat Latifi, Prpfesor i Kirurgjisë në Universitetin e Arizona, SHBA, mbajti ligjeratën: Tema: "Rekonstruktimi Definitiv i...
Read More

23

Oct 15

Dr. Latifi shpërblehet me çmim për vullnetarizëm nga “College of Surgeons/Pfizer International Surgical Volunteerism Award”

Rifat Latifi, MD, kirurg i traumës në Universitetin e Arizonës, Departamenti i Kirurgjisë, ka fituar çmimin nga Kolegji Amerikan i...
Read More

6

Oct 15

Sistemi i Referimit

Më 30 shtator, 2015 QKEV Shqiperi organizon ligjeratë me temën: "Sistemi i Referimit" nga Dr. Vera Beca dhe Dr. Leka...
Read More