Na ndiqni në facebook →

9

Jun 16

10 Mars 2016 ora 13:00 – 15:00 “Sëmundjet e Veshkëve tek Fëmijët”

Shoqata e Nefrologëve të Kosovës dhe Klinika e Nefrologjisë - SHSKUK ne bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Telemjekësisë së Kosovës,...
Read More

9

Jun 16

09 Mars 2016, ora 14:00 “Kujdesi në pacient me Aneurizëm cerebrale, para dhe pas embolizimit prezantim rasti”

09 Mars 2016, ora 14:00, mbahet ligjeratë me temë: "Kujdesi në pacient me Aneurizëm cerebrale, para dhe pas embolizimit prezantim...
Read More

24

Feb 16

25 Shkurt 2016 ora 14 : 00 Dr.Fatos Olldashi/ Dr.T. Zhurda QSUT

Qendra e Telemjekësisë së Shqipërisë - në bashkëpunim me Kliniken e Neurokirurgjisë, Spitali Universitar i Traumës, QSUT dhe QKTK mbajnë...
Read More