Na ndiqni në facebook →

9

Jun 16

15 Mars 2016 ora 11:00 Promovim i librit universitar “Mjekësia Nukleare”

Në amfiteatrin e Qendrës Kombëtare të Telemjekësisë së Kosovës, mbahet promovimi i librit: "MJEKËSIA NUKLEARE" Autor i librit: Prof.Dr. Ramë...
Read More

9

Jun 16

10 Mars 2016 ora 13:00 – 15:00 “Sëmundjet e Veshkëve tek Fëmijët”

Shoqata e Nefrologëve të Kosovës dhe Klinika e Nefrologjisë - SHSKUK ne bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Telemjekësisë së Kosovës,...
Read More

9

Jun 16

09 Mars 2016, ora 14:00 “Kujdesi në pacient me Aneurizëm cerebrale, para dhe pas embolizimit prezantim rasti”

09 Mars 2016, ora 14:00, mbahet ligjeratë me temë: "Kujdesi në pacient me Aneurizëm cerebrale, para dhe pas embolizimit prezantim...
Read More
1 20 21 22 23 24 26