Na ndiqni në facebook →

14

May 18

16 Maj 2018 ora 11:00

Më 16 Maj 2018, nga ora 11:00 në Amfiteatrin Elektronik të QKTK do të mbahen ligjëratat: Tema: “The Ebola epidemic...
Read More

21

Dec 17

Njoftim, QKTK

Të dashur miq, kolegë, mjek, ligjerues, infermierë dhe të tjerë, Të gjithë ju që ishit pjesëmarrës aktiv në aktivitetet e...
Read More

12

Dec 17

Themeluesi i Programeve të Telemjekësisë në Kosovë dhe Shqipëri Prof. Dr. Rifat Latifi nderohet me Çmimin e Doktorëve të Shquar

“Westchester County Business Journal” nderon mjekun shqiptaro-amerikan për përpjekjet e tij për ta çuar mjekësinë e përparuar në çdo anë...
Read More