21

Dec 17

Njoftim, QKTK

Të dashur miq, kolegë, mjek, ligjerues, infermierë dhe të tjerë, Të gjithë ju që ishit pjesëmarrës aktiv në aktivitetet e...
Read More

12

Dec 17

Themeluesi i Programeve të Telemjekësisë në Kosovë dhe Shqipëri Prof. Dr. Rifat Latifi nderohet me Çmimin e Doktorëve të Shquar

“Westchester County Business Journal” nderon mjekun shqiptaro-amerikan për përpjekjet e tij për ta çuar mjekësinë e përparuar në çdo anë...
Read More