14

May 18

16 Maj 2018 ora 11:00

Më 16 Maj 2018, nga ora 11:00 në Amfiteatrin Elektronik të QKTK do të mbahen ligjëratat: Tema: “The Ebola epidemic...
Read More

21

Dec 17

Njoftim, QKTK

Të dashur miq, kolegë, mjek, ligjerues, infermierë dhe të tjerë, Të gjithë ju që ishit pjesëmarrës aktiv në aktivitetet e...
Read More
1 2 3 37