Njoftim, QKTK

Të dashur miq, kolegë, mjek, ligjerues, infermierë dhe të tjerë,

Të gjithë ju që ishit pjesëmarrës aktiv në aktivitetet e EVP në distancë përmes Programit të Telemjekësisë së Kosovës,

Duke ju dëshiruar shëndet, suksese dhe çdo të mirë në prag të festave të fundvitit,

Ju njoftojmë se:

Certifikatat nga cikli EVP në distancë 2016 do të shpërndahen posa të nenshkruhen nga Bordi për EVP.

Për datën e saktë do të ju njoftojmë,  ndërkohë ju lutemi të kontrolloni faqen e QKTK dhe në Facebook.