Ligjeratë nga shkencat radiologjike

Ditën e premtë, 19.04.2019 në QKTK mbahet ligjerata e organizuar nga Klinika e Radiologjisë – SHSKUK.

Ligjerues: Dr. Agron Lumiani

Tema: Terapia fokale e kancerit të prostatës dhe hipertrofisë beninje të prostatës me TULSA PRO

Ora: 11:30 deri 13:30