“Bioetika ne Institucionet Shendetesore ne Shekullin 21”

NJOFTIM

Qendra Kombëtare e Telemjekësisë së Kosovës iu njofton se:
ditën e Enjte datë 20 Prill 2017, nga ora 13:30 – 14:30 në Amfiteatrin Elektronik të QKTK do të mbahet ligjërata me temë:

“Bioetika ne Institucionet Shendetesore ne Shekullin 21”

Ligjerues: Prof. Amnon Carmi, Chair holder: UNESCO Chair in Bioethics
Përmbledhje e biografisë:
Professor at the Faculty of Law, University of Haifa 1992
Director, The International Center For Health Law and Ethics, at the Haifa University, 1995
Specialization: Health Law and Ethics
Professional Experience
Professor at the Faculty of Law, University of Haifa: 1992
Judge: 1965-1992
Lawyer: 1958-1965
President, The World Association for Medical Law, 1991
President, The Society for Medicine and Law in Israel, 1972
Chairman, Section of Psychiatry Law and Ethics, World Psychiatry Association, 1993
Member, World Health Organization – Expert Advisory Panel on Mental Health 1995
Editor-in-Chief: Medicine and Law, International journal, 1980
Editor-in-Chief: International Medicolegal Library
Chair holder: UNESCO Chair in Bioethics

Ligjërata do të transmetohet në kohë reale në rrjetin e telemjekësisë në Kosovë dhe Shqipëri.