11 Nentor 2017 Ora 12:00

Shoqata e Kardiologëve të Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Kardiologëve të Shqipërisë organizon Konferencë me titull:

“Insuficienca Kardiake, Epidemiologjia, Trajtimi sipas udhëzuesve më të fundit dhe eksperienca klinike në Shqipëri dhe Kosovë”

Konferenca do te mbahet me daten 07.11.2017 duke filluar nga ora 12:00, ne Sallen e Telemejekesise se Kosoves – Shqiperi, gjithashtu do lidhemi me te gjitha qendrat tjera te Shqiperise