24, Feb 16

25 Shkurt 2016 ora 14 : 00 Dr.Fatos Olldashi/ Dr.T. Zhurda QSUT

Qendra e Telemjekësisë së Shqipërisë – në bashkëpunim me Kliniken e Neurokirurgjisë, Spitali Universitar i Traumës, QSUT dhe QKTK mbajnë...

Read More
24, Feb 16

25 Shkurt 2016 ora 12 : 00 Ligjerate nga Dr. Umit Eksioglu Phd, Ankara, Turqi

Dr. Umit Eksioglu Phd., specialist nga Ankara, Turqi në bashkepunim me Kliniken e Oftalmologjise SHSKUK mbajnë ligjerate me temen: “Seton...

Read More
29 tetor 2015
29, Oct 15

“Disa te dhena per Infeksionet ne plaget nga djegia ne reanimacionin e djegies plastike ne QSUT

Qendra e Telemjekesise se Shqiperise ne bashkepunim me Sektorin e Kujdesit Infermieror, kane organizuar ligjeratat me temat: 1. “Risku i...

Read More
26, Oct 15

“Rekonstruktimi Definitiv i Defekteve Komplekse të Murit të Abdomenit”

27 Tetor 2015 Dr. Rifat Latifi, Prpfesor i Kirurgjisë në Universitetin e Arizona, SHBA, mbajti ligjeratën: Tema: “Rekonstruktimi Definitiv i...

Read More